Rob Spikker Bouw- en Timmerwerken

Rob Spikker Bouw- en Timmerwerken is een Aannemer gelegen aan Kiefte 12 in Eibergen.

Meer informatie over Rob Spikker Bouw- en Timmerwerken in Eibergen

Spikker Bouw is een allround bouwbedrijf met een platte organisatiestructuur en korte communicatielijnen. Ze zijn actief in zowel de woning- als utiliteitsbouw, met name in de Achterhoek en Twente. Door hun veelzijdigheid kunnen ze een groot deel van hun projecten in eigen beheer realiseren, waardoor ze minder afhankelijk zijn van derden en de kwaliteit en planning beter kunnen beheersen. Ze bieden verschillende expertises aan, zoals woningbouw, utiliteitsbouw, betonbouw, prefabricage en ecologisch bouwen. Ze zijn ook betrokken bij verschillende projecten, zoals de bouw van een zwembad en glijbanen in Eibergen en de verbouwing van woningen in Eibergen, Enschede, Diepenheim en Neede. Op hun website is ook het laatste nieuws te lezen en ze zijn actief op social media. Het bedrijf is laagdrempelig en toegankelijk, en streeft naar duurzaamheid en een beter milieu.

Wil je weten wat Rob Spikker Bouw- en Timmerwerken verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Rob Spikker Bouw- en Timmerwerken of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Rob Spikker Bouw- en Timmerwerken? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rob Spikker Bouw- en Timmerwerken het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar Rob Spikker Bouw- en Timmerwerken reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Rob Spikker Bouw- en Timmerwerken

Bezoekers bekeken ook