Rijschool Rensink

Rijschool Rensink is een Rijschool gelegen aan Steenstraat 24 in Borculo.

Meer informatie over Rijschool Rensink in Borculo

Vanwege een te lange wachtlijst neemt Rijschool Rensink in Borculo voor onbepaalde tijd geen nieuwe aanmeldingen meer aan. Reeds aangemelde kandidaten blijven wel op de wachtlijst staan. Voor vragen kunnen mensen contact opnemen met de rijschool via telefoonnummer 06-23961400. Rijschool Rensink biedt moderne en flexibele rijlessen aan. Men kan zelf de rijlessen inplannen met de Rijbewijsapp, zowel doordeweeks als op zaterdag. Daarnaast kan men zelf bepalen hoe het lespakket is samengesteld en kunnen de kosten in termijnen worden betaald. Rijschool Rensink vindt het belangrijk dat de leerling zelf bepaalt hoe hij of zij het rijbewijs haalt.

Wil je weten wat Rijschool Rensink verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Rijschool Rensink of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Rijschool Rensink? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rijschool Rensink het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar Rijschool Rensink reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Rijschool Rensink

Bezoekers bekeken ook