Rijschool Notten

Rijschool Notten is een Autorijschool gelegen aan Wiersseweg 7 in Ruurlo.

Meer informatie over Rijschool Notten in Ruurlo

Bij rijschool Ruurlo, ook wel bekend als rijschool Notten, staat persoonlijke aandacht voorop. Ze kijken niet naar het standaardplaatje, maar naar de persoon zelf. Bij rijschool Ruurlo nemen ze de tijd voor hun leerlingen, omdat ze het belangrijk vinden dat zij vertrouwen hebben in zichzelf en hun eigen kunnen. Ze bieden persoonlijke en professionele begeleiding om ervoor te zorgen dat de leerlingen met zelfvertrouwen hun rijexamen kunnen doen en slagen. Rijschool Notten geeft autorijlessen in Ruurlo en omgeving, zoals Barchem, Lochem, Vorden, Zelhem en Hengelo. Ze werken met methodische stappen tijdens de rijlessen, waarbij duidelijkheid en zekerheid belangrijk zijn om goed te leren autorijden. De rijlessen zijn opgedeeld in drie fasen: voertuigbediening, verkeerssituaties en verkeersinzicht en rijervaring. Elke leerling kan deze fasen doorlopen in zijn eigen tempo. Bij rijschool Ruurlo heeft elke leerling een vaste instructeur en rijdt in dezelfde lesauto, wat het leerproces versnelt. De leerlingen kunnen aangeven waar ze moeite mee hebben, zodat er extra hulp en begeleiding op die punten kan worden geboden. Rijschool Ruurlo houdt voor elke leerling een persoonlijke instructiekaart bij om de voortgang en aandachtspunten bij te houden. Bij de rijschool kun je kiezen tussen losse lessen of een all-in pakket, en ze bieden ook theorielessen.

Wil je weten wat Rijschool Notten verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Rijschool Notten of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Rijschool Notten? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rijschool Notten het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar Rijschool Notten reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Rijschool Notten

Bezoekers bekeken ook