Recreatieboerderij De Waltakke

Recreatieboerderij De Waltakke is een Vakantiewoningverhuur gelegen aan Bolksbeekweg 7 in Lochem.

Meer informatie over Recreatieboerderij De Waltakke in Lochem

De Waltakke is oorspronkelijk een agrarisch bedrijf dat is uitgegroeid tot een recreatiebedrijf met een camping, vakantiehuizen, horeca en een overdekt voetbalveld. Gelegen in Nettelhorst, op 6 kilometer van Lochem, biedt de camping een prachtig uitzicht over de velden en is geschikt voor alle leeftijdsgroepen. Daarnaast zijn er diverse groepsaccommodaties beschikbaar en is er een professioneel indoor voetbalveld. Voor zowel jong als oud worden er verschillende sportieve activiteiten georganiseerd, inclusief kinderfeestjes. De horecafaciliteiten zijn ideaal voor feestjes, partijen en bedrijfsuitjes, en het terrein is ook geschikt voor hondenevenementen. De Waltakke is een familiebedrijf dat zich richt op verschillende doelgroepen en biedt dus voor ieder wat wils. Kortom, alle recreatieplezier vind je op één erf bij De Waltakke.

Wil je weten wat Recreatieboerderij De Waltakke verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Recreatieboerderij De Waltakke of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Recreatieboerderij De Waltakke? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Recreatieboerderij De Waltakke het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar Recreatieboerderij De Waltakke reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Recreatieboerderij De Waltakke

Bezoekers bekeken ook