RainbowNails Nagelstudio

RainbowNails Nagelstudio is een Nagelstudio gelegen aan Molenweg 2 in Geesteren.

Meer informatie over RainbowNails Nagelstudio in Geesteren

RainbowNails is een nagelstudio die natuurlijk verzorgde nagels aanbiedt. Ze bevinden zich op de Molenweg 2 in Geesteren, Gelderland. Op hun Facebookpagina kun je enkele foto's van hun werk bekijken. Bij RainbowNails kun je ook terecht voor nail art, zoals glitters, bladgoud en handgetekende bloemen. Als je een leuk idee hebt, kun je samen met hen kijken naar de mogelijkheden. Daarnaast bieden ze ook cadeaubonnen aan die je zelf kunt bepalen. In de salon zijn verschillende producten van Dadi'Oil te koop voor de verzorging van je handen en nagels.

Wil je weten wat RainbowNails Nagelstudio verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van RainbowNails Nagelstudio of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij RainbowNails Nagelstudio? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je RainbowNails Nagelstudio het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar RainbowNails Nagelstudio reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. RainbowNails Nagelstudio

Bezoekers bekeken ook