RademaTaal

RademaTaal is een Bijles gelegen aan Lijsterstraat 68 in Neede.

Meer informatie over RademaTaal in Neede

Bij RademaTaal kun je terecht voor bijles, huiswerkbegeleiding en computerhulp in Neede en omgeving. Bijles is gericht op de inhoud en kennis van een vak, maar bij RademaTaal wordt ook gekeken naar de problemen van de leerling en wordt er gewerkt op basis van wat de leerling al kan. Dit kan ook "Remedial Teaching" worden genoemd. Bijles wordt gegeven in diverse vakken en op verschillende niveaus. Daarnaast geeft RademaTaal ook RT op het gebied van rekenen, taal, spelling, technisch lezen en begrijpend lezen. Voor huiswerkbegeleiding wordt er gekeken naar wat de leerling nodig heeft en wordt er gewerkt aan zelfstandigheid. Ook bij computerhulp kun je bij RademaTaal terecht voor onder andere het instellen van software voor slechtzienden. Gerjo Radema, eigenaar van RademaTaal, heeft veel ervaring in het onderwijs en werkt op basis van observatie en analyse van de leerling. Voor meer informatie kun je contact opnemen via de contactgegevens op de website van RademaTaal.

Wil je weten wat RademaTaal verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van RademaTaal of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij RademaTaal? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je RademaTaal het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar RademaTaal reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. RademaTaal

Bezoekers bekeken ook