Raad van Kerken Ruurlo/Barchem

Raad van Kerken Ruurlo/Barchem is een Katholieke kerk gelegen aan Domineesteeg 12 in Ruurlo.

Meer informatie over Raad van Kerken Ruurlo/Barchem in Ruurlo

De Protestantse Gemeente in Ruurlo en Barchem heeft verschillende contactmogelijkheden, zoals het kerkelijk bureau en de kosters. Ook is er een mogelijkheid om de Dorpskerk te huren en zijn er vertrouwenspersonen beschikbaar. De Kerkenraad bestaat uit verschillende taakgroepen, zoals Taakgroep Vieren, Taakgroep Pastoraat en Taakgroep Financiën en Beheer. Daarnaast is er ook een Taakgroep Jeugd en een Taakgroep Communicatie. Op de website is er een contactformulier beschikbaar om feedback te geven. De Dorpskerk in Ruurlo is verbouwd en kan gebruikt worden voor diverse activiteiten. De kerkdiensten zijn live te volgen of later terug te kijken via een specifieke website. Elke twee weken verschijnt er een nieuwsbrief genaamd WegWijzer.

Wil je weten wat Raad van Kerken Ruurlo/Barchem verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Raad van Kerken Ruurlo/Barchem of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Raad van Kerken Ruurlo/Barchem? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Raad van Kerken Ruurlo/Barchem het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar Raad van Kerken Ruurlo/Barchem reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Raad van Kerken Ruurlo/Barchem

Bezoekers bekeken ook