PUUR Patisserie

PUUR Patisserie is een Patisserie gelegen aan Hagen 21 in Eibergen.

Meer informatie over PUUR Patisserie in Eibergen

Welkom bij PUUR Patisserie, uw persoonlijke banketbakker die staat voor ambacht, luxe en passie. Bij PUUR Patisserie kunt u genieten van een ruim assortiment aan klein gebak, taarten en andere lekkernijen. U kunt ons aanbod bekijken in de webshop of gezellig langskomen in onze winkel in Eibergen, waar we open zijn op donderdag, vrijdag en zaterdag. Nieuw bij ons is de samenwerking met Wijnvanjewelste.nl, waarbij we heerlijke wijnen aanbieden die perfect te combineren zijn met onze lekkernijen. Zo kunt u genieten van de lekkerste smaakcombinaties tijdens borrelmomenten. Neem een kijkje op de website www.wijnvanjewelste.nl voor de verschillende soorten wijn. Graag stel ik mezelf voor als uw banketbakker, Micha Gesing. Het bakkersvak zit al van jongs af aan in mijn bloed en na het afronden van mijn opleiding en het opdoen van veel ervaring, is het nu tijd om mijn droom van een eigen bakkerij waar te maken. Schrijf u in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van diverse updates, aanbiedingen en nieuwe producten. Uw gegevens worden enkel gebruikt voor onze nieuwsbrief.

Wil je weten wat PUUR Patisserie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van PUUR Patisserie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij PUUR Patisserie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je PUUR Patisserie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar PUUR Patisserie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. PUUR Patisserie

Bezoekers bekeken ook