Protestantse Gemeente Neede

Protestantse Gemeente Neede is een Protestantse kerk gelegen aan Kerkplein 1 in Neede.

Meer informatie over Protestantse Gemeente Neede in Neede

De Grote Kerk in Neede is de thuisbasis van de Protestantse Gemeente Neede. Hier komen mensen samen om God te eren en zich in te zetten voor een rechtvaardige samenleving. De gemeente streeft ernaar om aantrekkelijk en levendig te zijn en ruimte te bieden aan verschillende manieren van geloofsbeleving. De dienst van Jezus Christus inspireert en bemoedigt de gemeente om geloof, hoop en liefde uit te stralen. Er worden regelmatig inzamelingsacties en collectes gehouden in samenwerking met de diaconie. Daarnaast organiseert de kerk verschillende evenementen, zoals de theatervoorstelling "Helse Liefde" in samenwerking met de parochie HH. Paulus-Ludger en de Protestantse Gemeente Eibergen-Rekken. Ook wordt er een vrijwilligersavond georganiseerd om de vele vrijwilligers te bedanken voor hun werk. Alle zondagse kerkdiensten worden online uitgezonden via kerkdienstgemist.nl.

Wil je weten wat Protestantse Gemeente Neede verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Protestantse Gemeente Neede of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Protestantse Gemeente Neede? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Protestantse Gemeente Neede het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar Protestantse Gemeente Neede reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Protestantse Gemeente Neede

Bezoekers bekeken ook