PlanetProof Kozijnen

PlanetProof Kozijnen is een Bouwbedrijf gelegen aan G.L. Rutgersweg 1 in Neede.

Meer informatie over PlanetProof Kozijnen in Neede

ClimateProof Kozijnen is een duurzame keuze voor ons klimaat. Het bedrijf is van plan om het meest duurzame kozijn ter wereld te maken van hout. De kozijnen zijn energiezuinig, onderhoudsarm en belasten het milieu minimaal. Ze dragen bij aan een betere, groenere wereld en worden gemaakt van duurzaam geproduceerd hout. Voor elke gebruikte boom wordt er een nieuwe boom geplant. ClimateProof Kozijnen werkt ook samen met Staatsbosbeheer om extra bomen te planten in een nieuw bio divers bos in Nederland. Het bedrijf streeft ernaar om de kozijnen nog onderhoudsarmer te maken en wil in de toekomst slechts eens in de 30 jaar schilderen. Daarnaast zijn de kozijnen energiezuinig en halen ze betere waarden dan de landelijke eisen. Het bedrijf heeft certificaten die de claims onderbouwen en heeft plannen om nog betere waarden te halen. Klanten kunnen contact opnemen met verschillende bedrijven voor meer informatie.

Wil je weten wat PlanetProof Kozijnen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van PlanetProof Kozijnen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij PlanetProof Kozijnen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je PlanetProof Kozijnen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar PlanetProof Kozijnen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. PlanetProof Kozijnen

Bezoekers bekeken ook