Pedicurepraktijk Clementine de Haan

Pedicurepraktijk Clementine de Haan is een Nagelstudio gelegen aan Speulbrinkstraat 10 in Borculo.

Meer informatie over Pedicurepraktijk Clementine de Haan in Borculo

Voeten zijn vaak vergeten, terwijl ze elke dag veel dragen. Daarom is het belangrijk om aandacht aan ze te besteden en naar een medisch pedicure te gaan. De medisch pedicure werkt volgens richtlijnen en weet wanneer doorverwijzing naar een arts nodig is. Ze werkt ook samen met andere zorgaanbieders. Dit betekent dat je kunt rekenen op vakmanschap en kwalitatieve voetverzorging in een professionele praktijkruimte. De medisch pedicure is gespecialiseerd in risicovoeten en maakt gebruik van specialistische pedicure technieken. Ze is ook een sportpedicure en heeft kennis en ervaring met sportgerelateerde voetproblemen en schoenadvies. Het is belangrijk om op tijd naar een specialist te gaan om problemen zoals eelt, likdoorns, ingegroeide nagels, reuma, diabetes en drukplekken te voorkomen. Neem contact op voor een afspraak.

Wil je weten wat Pedicurepraktijk Clementine de Haan verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pedicurepraktijk Clementine de Haan of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pedicurepraktijk Clementine de Haan? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pedicurepraktijk Clementine de Haan het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar Pedicurepraktijk Clementine de Haan reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pedicurepraktijk Clementine de Haan

Bezoekers bekeken ook