Pedicure Liene

Pedicure Liene is een Nagelstudio gelegen aan Kempershof 29 in Neede.

Meer informatie over Pedicure Liene in Neede

Eline Kemp, ook wel bekend als La Liene Pour Toi, is een schoonheidsspecialiste en pedicure. Ze heeft haar eigen praktijk in Neede, waar ze geniet van het contact met haar klanten. Hygiëne is belangrijk voor haar, daarom zorgt ze ervoor dat haar salon altijd schoon en correct is. Ze wil graag laten zien wat ze allemaal kan in haar praktijk en haar visie ligt vooral bij het comfort van haar klanten. Ze streeft naar een prettig contact en blijft up-to-date door bijscholing. Eline is ook moeder van drie kinderen, maar ze combineert dit goed met haar eigen bedrijf, zodat ze voldoende aandacht kan geven aan haar klanten en tegelijkertijd van haar kinderen kan genieten. Je kunt contact met haar opnemen via het telefoonnummer 06-22144296.

Wil je weten wat Pedicure Liene verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pedicure Liene of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pedicure Liene? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pedicure Liene het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar Pedicure Liene reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pedicure Liene

Bezoekers bekeken ook