Opti-line BV Meubelen

Opti-line BV Meubelen is een Winkel gelegen aan Wheemergaarden, Parallelweg 82 in Neede.

Meer informatie over Opti-line BV Meubelen in Neede

Opti-Line Meubelen is een bedrijf in Nederland dat eiken meubelen verkoopt aan detailhandelaren. Ze hebben een breed scala aan eetkamerstoelen, zoals de Evita, Eva, Ellen, Sophie, Denise, Sonja, Kyra, Sabine, Clair, Carmen en George. Deze stoelen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en stoffen of leer. Sommige stoelen zijn ook verkrijgbaar als armstoel. Daarnaast bieden ze ook tafels aan die goed passen bij de stoelen, zoals de Schuiftafel Maas, vaste tafel in de maat 140x85 en de Tafel Schelde en Tafel Tiber in verschillende afmetingen en randafwerkingen. Opti-Line Meubelen is aangesloten bij Koninklijke CBM, de branchevereniging voor interieurbouw en meubelindustrie in Nederland.

Wil je weten wat Opti-line BV Meubelen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Opti-line BV Meubelen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Opti-line BV Meubelen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Opti-line BV Meubelen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar Opti-line BV Meubelen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Opti-line BV Meubelen

Bezoekers bekeken ook