Oldtimer Service Jetten

Oldtimer Service Jetten is een Autoreparatie en -onderhoud gelegen aan Gerrit Sprokkereefstraat 25 in Ruurlo.

Meer informatie over Oldtimer Service Jetten in Ruurlo

Oldtimer Service Jetten is gespecialiseerd in het onderhoud, reparatie en restauratie van klassieke militaire voertuigen van voor 1960. Ze hebben een werkplaats met alle benodigde gereedschappen en materialen om een complete restauratie uit te voeren, inclusief het klinken van het chassis. Het laten uitvoeren van de APK voor hedendaagse personenauto's is echter niet meer mogelijk bij hen. Ze hebben ook verschillende klassieke militaire voertuigen te koop, zoals de Dodge WC7 Command Car, Willys MB, Dodge WC52, Dodge WC56 Command Car en LOT 7. Deze voertuigen kunnen bezichtigd worden op hun locatie in Ruurlo en voor meer informatie kan er contact met hen worden opgenomen.

Wil je weten wat Oldtimer Service Jetten verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Oldtimer Service Jetten of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Oldtimer Service Jetten? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Oldtimer Service Jetten het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar Oldtimer Service Jetten reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Oldtimer Service Jetten

Bezoekers bekeken ook