Oetdoor - Scandinavië Experience in de Achterhoek

Oetdoor - Scandinavië Experience in de Achterhoek is een Kampeerterrein gelegen aan Hogebrugweg 6 in Haarlo.

Meer informatie over Oetdoor - Scandinavië Experience in de Achterhoek in Haarlo

Oetdoor is een Scandinavische ervaring in de Achterhoek, waar je kunt verblijven in sfeervolle Scandinavische accommodaties zoals bell-tenten, tipi-tenten en stuga's. Je kunt genieten van de rust en ontspanning in de hottub en sauna en 's avonds bij het kampvuur zitten. Er is ook een wintercamp waar je kunt genieten van activiteiten zoals mountainbiken, hiken en winter kanoën. Daarnaast is Oetdoor ook een evenementenlocatie in de buitenlucht, waar je vergaderingen, trainingen en retraites kunt organiseren. Je kunt ook kamperen met je eigen tent, caravan of camper op een van de kampeerveldjes. Voor groepen zijn er speciale arrangementen en er is ook een wildernis spa met hottub en sauna. Het concept van Oetdoor is gebaseerd op het Scandinavische buitenleven en het gastvrije karakter van de Achterhoek. Het terrein is toegankelijk voor iedereen en je kunt gratis gebruik maken van kano's, sups en kajaks. Het motto van Oetdoor is "ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk wel dat ik het kan", wat betekent dat je wordt aangemoedigd om nieuwe dingen te proberen en je grenzen te verleggen. Het terrein is het hele jaar geopend en er is geen slecht weer, volgens Oetdoor. Het doel is om terug te gaan naar de basis en te genieten van het buitenleven.

Wil je weten wat Oetdoor - Scandinavië Experience in de Achterhoek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Oetdoor - Scandinavië Experience in de Achterhoek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Oetdoor - Scandinavië Experience in de Achterhoek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Oetdoor - Scandinavië Experience in de Achterhoek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar Oetdoor - Scandinavië Experience in de Achterhoek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Oetdoor – Scandinavië Experience in de Achterhoek

Bezoekers bekeken ook