Obbink Ruurlo

Obbink Ruurlo is een Elektronicawinkel gelegen aan Dorpsstraat 23 in Ruurlo.

Meer informatie over Obbink Ruurlo in Ruurlo

In 2013 opende Obbink Ruurlo haar deuren met een ruim assortiment aan populaire apparatuur en verschillende merken. Naast apparatuur heeft Obbink Ruurlo ook een Easyfiks shop-in-shop waar allerlei accessoires te vinden zijn. Ze bieden niet alleen verkoop, maar ook service na de aankoop. Obbink heeft in totaal 9 winkels waar je persoonlijk advies kunt krijgen en de klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te zijn van acties en aanbiedingen.

Wil je weten wat Obbink Ruurlo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Obbink Ruurlo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Obbink Ruurlo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Obbink Ruurlo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar Obbink Ruurlo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Obbink Ruurlo

Bezoekers bekeken ook