Obbink Eibergen

Obbink Eibergen is een Elektronicawinkel gelegen aan J.W. Hagemanstraat 1 in Eibergen.

Meer informatie over Obbink Eibergen in Eibergen

In de tekst wordt vermeld dat Obbink zich sinds 2001 in Eibergen bevindt en een groot assortiment aanbiedt, zoals tv's, audio-apparatuur, witgoed en klein-huishoudelijk. De medewerkers hebben veel ervaring en helpen graag. Obbink staat bekend om zijn vakkennis en service, wat ze al 85 jaar doen. Er zijn in totaal 9 Obbink winkels waar persoonlijk advies kan worden gekregen. De klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur. Er is ook de mogelijkheid om je in te schrijven voor de nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te zijn van acties en aanbiedingen.

Wil je weten wat Obbink Eibergen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Obbink Eibergen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Obbink Eibergen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Obbink Eibergen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar Obbink Eibergen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Obbink Eibergen

Bezoekers bekeken ook