Obbink Borculo

Obbink Borculo is een Elektronicawinkel gelegen aan Spoorstraat 6 in Borculo.

Meer informatie over Obbink Borculo in Borculo

Sinds januari 2016 is Obbink in Borculo geopend, nadat zij Expert Borculo hebben overgenomen. De winkel is opgefrist en heeft nu een groter en gevarieerder assortiment. Bij Obbink kunt u niet alleen terecht voor verkoop, maar ook voor service na de aankoop. Ze hebben al 85 jaar ervaring in het leveren van goede service. Obbink heeft in totaal 9 winkels waar u persoonlijk advies kunt krijgen. Als u vragen heeft over een bestelling, producten of problemen ervaart, kunt u contact opnemen met de klantenservice. Ze zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 en 17.00 uur. U kunt zich ook inschrijven voor de nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te zijn van acties en aanbiedingen.

Wil je weten wat Obbink Borculo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Obbink Borculo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Obbink Borculo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Obbink Borculo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar Obbink Borculo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Obbink Borculo

Bezoekers bekeken ook