Nieuw Paradijs

Nieuw Paradijs is een Restaurant gelegen aan Grotestraat 2 in Eibergen.

Meer informatie over Nieuw Paradijs in Eibergen

Lucy en Nan zijn de eigenaren van het Chinese tapasrestaurant Nieuw Paradijs. Ze willen de heerlijke gerechten en smaken uit het oosten graag met hun klanten delen. Op het Asian Tapas Menu kunnen gasten gedurende 2,5 uur onbeperkt genieten van meer dan 100 gerechtjes voor een vaste prijs. Op maandag tot en met donderdag kunnen gasten van 16.00 tot 21.00 uur van de tapas genieten, terwijl op vrijdag tot en met zondag en feestdagen de tapas beschikbaar zijn van 16.00 tot 22.00 uur. De prijzen variëren voor volwassenen, kinderen en ouderen. Het restaurant bevindt zich op Grotestraat 2 in Eibergen en is op bepaalde dagen en tijden geopend. Klanten kunnen contact opnemen via telefoon of e-mail.

Wil je weten wat Nieuw Paradijs verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Nieuw Paradijs of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Nieuw Paradijs? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Nieuw Paradijs het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar Nieuw Paradijs reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Nieuw Paradijs

Bezoekers bekeken ook