Nicolet Coiffure

Nicolet Coiffure is een Kapper gelegen aan Kerkplein 22 in Ruurlo.

Meer informatie over Nicolet Coiffure in Ruurlo

Welkom op de webpagina van Nicolet Coiffure, een allround kapsalon waar dames, heren en kinderen van alle leeftijden terecht kunnen. Het team bestaat uit zes gediplomeerde haarstylistes die regelmatig scholing en training volgen. Ze zijn ook een erkend leerbedrijf. Je kunt altijd langs komen voor een vrijblijvend advies en om op de hoogte te worden gebracht van de laatste trends. Je bent altijd welkom, ook zonder afspraak. Het enthousiaste team van haarstylisten en een visagist adviseren je graag bij het uitzoeken van een nieuw kapsel en maken je wegwijs in de kapsels, kleuren en trends die bij je passen. Het salon is bereikbaar via de contactgegevens op de website en heeft verschillende openingstijden. Bij Nicolet Coiffure is er aandacht voor jouw haar, met diensten als dames-, heren- en kinderkapsels, gala- en bruidskapsels, feest- en bruids make-up, en het verven van wimpers en wenkbrauwen.

Wil je weten wat Nicolet Coiffure verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Nicolet Coiffure of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Nicolet Coiffure? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Nicolet Coiffure het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar Nicolet Coiffure reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Nicolet Coiffure

Bezoekers bekeken ook