Natuurspeeltuin Ordelmanskoele

Natuurspeeltuin Ordelmanskoele is een Speeltuin gelegen aan Brummelweg 3 in Neede.

Meer informatie over Natuurspeeltuin Ordelmanskoele in Neede

Lang geleden liepen er reusachtige woudolifanten op de plek waar nu de Needse Berg in Neede ligt. In de Ordelmanskoele, een groeve in de berg, is een kies van dit zeldzame dier gevonden. Bij de VVV in Neede zijn twee kinder-wandelspeurtochten te koop, waarbij de route langs de helling van de Needse Berg loopt en uiteindelijk uitkomt bij de Ordelmanskoele. Daar is een survivaltraject, klim- en klauterbaan en andere leuke klimmogelijkheden. Er zijn picknicktafels waar je kunt genieten en het is er in alle jaargetijden heerlijk vertoeven.

Wil je weten wat Natuurspeeltuin Ordelmanskoele verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Natuurspeeltuin Ordelmanskoele of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Natuurspeeltuin Ordelmanskoele? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Natuurspeeltuin Ordelmanskoele het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar Natuurspeeltuin Ordelmanskoele reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Natuurspeeltuin Ordelmanskoele

Bezoekers bekeken ook