Nailcare Marije

Nailcare Marije is een Nagelstudio gelegen aan Goudenregenstraat 28 in Borculo.

Meer informatie over Nailcare Marije in Borculo

Nailcare Marije is een nagelstudio in Borculo, gerund door Marije Memelink. Marije is een allround nagelstyliste en heeft haar opleiding gevolgd bij Magnetic Nail Academy. Ze werkt voornamelijk met producten van het merk Magnetic. Op dit moment heeft Marije een klantenstop vanwege een overvol klantenbestand, maar als deze wordt opgeheven zal ze dit communiceren via Facebook en haar website. Bij Nailcare Marije kun je terecht voor verschillende behandelingen en cadeaubonnen zijn ook beschikbaar voor ieder gewenst bedrag. Je kunt online een afspraak maken of contact opnemen via e-mail of telefoon. Betalingen kunnen ook met pin worden gedaan.

Wil je weten wat Nailcare Marije verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Nailcare Marije of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Nailcare Marije? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Nailcare Marije het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar Nailcare Marije reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Nailcare Marije

Bezoekers bekeken ook