Nail it Borculo

Nail it Borculo is een Nagelstudio gelegen aan Kerkstraat 16 in Borculo.

Meer informatie over Nail it Borculo in Borculo

Welkom bij Nagelstudio Nail It! Bij ons kunt u terecht voor verschillende nagelbehandelingen, zoals acryl, gel en powergel. Powergel is een gel die aanvoelt als acryl, maar zonder de tijdsdruk omdat de gel uithardt in LED-licht. Gel is een vloeibare substantie die moet uitharden onder een UV- of LED-lamp. Acryl is een poeder dat wordt gecombineerd met een liquid en vervolgens wordt aangebracht. Naast de behandelingen kunt u bij ons ook terecht voor contactinformatie en openingstijden. Kijk gerust rond op onze website voor meer informatie. Copyright © 2023 Nail It Borculo.

Wil je weten wat Nail it Borculo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Nail it Borculo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Nail it Borculo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Nail it Borculo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar Nail it Borculo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Nail it Borculo

Bezoekers bekeken ook