Movit B.V.

Movit B.V. is een Sportclub gelegen aan Ruurloseweg 55 in Borculo.

Meer informatie over Movit B.V. in Borculo

Movit BV is een bedrijf dat consultancydiensten levert op het gebied van contractmanagement, ICT, inkoop en projectmanagement. Ze helpen hun opdrachtgevers hun bedrijfsdoelstellingen te bereiken door hun kennis en expertise in te zetten. Ze bieden ook begeleiding bij Europese aanbestedingen en kunnen zowel de complete uitvoering van het aanbestedingstraject verzorgen als ondersteunen bij het optimaliseren van contractmanagement. Movit Consultancy werkt samen met zelfstandige specialisten om de juiste expertise te kunnen bieden aan hun opdrachtgevers. Het bedrijf is merk- en leveranciersonafhankelijk, waardoor ze objectief kunnen omgaan met informatie en leveranciers. Movit Consultancy maakt gebruik van moderne technologie en biedt hun diensten aan tegen lagere tarieven dan grote aanbieders in de markt. Daarnaast levert Movit Motorsport diensten op het gebied van management, tijdwaarneming en veiligheid voor motorsportorganisaties. Het bedrijf is het hele jaar door geopend en bereikbaar via telefoon, e-mail en WhatsApp.

Wil je weten wat Movit B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Movit B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Movit B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Movit B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar Movit B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Movit B.V.

Bezoekers bekeken ook