Movado Sports

Movado Sports is een Sportschool gelegen aan Brink 26 in Eibergen.

Meer informatie over Movado Sports in Eibergen

Movado Sports is een sportschool met vestigingen in Bathmen, Eibergen, Goor, Holten en Markelo waar je persoonlijk begeleid wordt om fitter, gezonder en slanker te worden. Ze bieden een ruim aanbod van trainingen, groepslessen en individuele fitness, en zijn in Eibergen, Goor en Holten 24/7 geopend. De sportschool heeft ervaren trainers die je kunnen helpen met het beantwoorden van vragen en het opstellen van schema's. Daarnaast bieden ze flexibele abonnementen aan die aansluiten op jouw doelen en ook voedingsbegeleiding om op een gezonde manier af te vallen. Movado Sports heeft verschillende opties zoals individuele fitness, personal training, eGym, groepslessen, 24/7 fitness, X-Fittt GLI, Reaxing, Persoonlijk FitPlan en bedrijfsfitness. Ze hebben positieve recensies van leden die aangeven dat de groepslessen bij Movado Sports hen helpen om op een leuke manier kracht en conditie te onderhouden. Kortom, Movado Sports biedt persoonlijke begeleiding en een ruim aanbod van trainingen om je te helpen je doelen te bereiken.

Wil je weten wat Movado Sports verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Movado Sports of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Movado Sports? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Movado Sports het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar Movado Sports reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Movado Sports

Bezoekers bekeken ook