mklasen (Marinus Klasen)

mklasen (Marinus Klasen) is een Softwarebedrijf gelegen aan De Mors 11 in Eibergen.

Meer informatie over mklasen (Marinus Klasen) in Eibergen

Marinus Klasen is een webconsultant en digitale sparringpartner die op maat gemaakte oplossingen biedt voor WordPress. Hij heeft de afgelopen tien jaar aan veel WordPress-plugins gewerkt, variërend van eenvoudige plugins tot plugins die WordPress-omgevingen beheren en andere plugins up-to-date houden door verbinding te maken met privé Github-repositories. Daarnaast biedt hij consultancy en second opinions voor nieuwe projecten en kan hij advies geven over freelancers en bureaus. Marinus werkt graag samen met organisaties en merken die passie, impact en overtuigingen hebben. Hij heeft ook een persoonlijke blog waar hij praat over problemen en oplossingen in webontwikkeling en gerelateerde sectoren. Als je wilt samenwerken, kun je contact met hem opnemen via zijn contactgegevens op zijn website.

Wil je weten wat mklasen (Marinus Klasen) verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van mklasen (Marinus Klasen) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij mklasen (Marinus Klasen)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je mklasen (Marinus Klasen) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar mklasen (Marinus Klasen) reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. mklasen (Marinus Klasen)

Bezoekers bekeken ook