Minicamping de Hooiberg

Minicamping de Hooiberg is een Kampeerterrein gelegen aan Lage Broekdijk 3 in Neede.

Meer informatie over Minicamping de Hooiberg in Neede

VeKaBo minicamping "De Hooiberg" in de Achterhoek Gelderland is een kleinschalige en rustige camping met 23 plaatsen. De camping biedt zowel beschutte als open plaatsen, waar u kunt genieten van de rust, de natuur en ruime plaatsen. Hoewel het boerenbedrijf niet meer actief is, worden de schuren gebruikt als caravanopslag. De omgeving van de camping bestaat uit bossen en weidevelden, met diverse fietsroutes in de buurt. De plaatsen zijn voorzien van een 10 Ampere stroomvoorziening en het is mogelijk om online te boeken en zelf uw plaats te bepalen. Er is ook een verwarmd toiletgebouw, een fietsenstalling met oplaadpunt en gratis draadloos internet beschikbaar. De camping is aangesloten bij VeKaBo Nederland en biedt kwaliteit en service. Honden zijn toegestaan, mits aangelijnd, en auto's moeten op de parkeerplaats staan om de grasmat in goede conditie te houden.

Wil je weten wat Minicamping de Hooiberg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Minicamping de Hooiberg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Minicamping de Hooiberg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Minicamping de Hooiberg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar Minicamping de Hooiberg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Minicamping de Hooiberg

Bezoekers bekeken ook