Marmara Döner

Marmara Döner is een Afhaalrestaurant gelegen aan Zwikkelaarsplein, Laagte 1 in Eibergen.

Meer informatie over Marmara Döner in Eibergen

Marmara Döner is een familiebedrijf dat al meer dan 30 jaar op verschillende markten en standplaatsen staat. Ze verkopen ambachtelijke döner op vaste standplaatsen in o.a. Winterswijk, Eibergen, Borculo en Haaksbergen. Alles, van het vlees tot de sauzen, wordt in hun eigen keuken gemaakt. Ze bieden een breed scala aan dönerproducten aan, zoals broodjes döner, Turkse pizza's, dönerboxen, wraps en grote schotels en kapsalons. Marmara Döner heeft ook een catering service op locatie en bereidt hun eigen vlees. Ze hebben tevreden klanten en hun menu biedt ook frisdrank aan. Bezoek hen op een van hun locaties en probeer het zelf!

Wil je weten wat Marmara Döner verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Marmara Döner of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Marmara Döner? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Marmara Döner het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar Marmara Döner reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Marmara Döner

Bezoekers bekeken ook