Mark PT & Leefstijl

Mark PT & Leefstijl is een Personal trainer gelegen aan Grotestraat 64 in Eibergen.

Meer informatie over Mark PT & Leefstijl in Eibergen

Bij Mark PT & Leefstijl geloven ze dat een gezonde leefstijl begint met regelmatige lichaamsbeweging. Ze bieden verschillende trainingsmogelijkheden aan, zoals cardio- en krachttraining, groepslessen en personal training. Daarnaast bieden ze ook aanvullende diensten aan, zoals een 10-weken afvalprogramma en workshops over gezondheid en welzijn. Mark PT & Leefstijl gelooft ook sterk in de kracht van gemeenschap en organiseert regelmatig sociale evenementen en challenges. Je kunt ook kiezen voor vrije fitness, waarbij je onbeperkt kunt sporten in de personal training studio. Daarnaast bieden ze ook online begeleiding aan voor het 10-weken afvalprogramma. Tot slot bieden ze ook bedrijfsfitness aan, om personeel te stimuleren in een gezonde leefstijl. Er worden ook succesverhalen gedeeld van mensen die succesvol zijn afgevallen en zich weer goed in hun vel voelen dankzij de begeleiding van Mark PT & Leefstijl.

Wil je weten wat Mark PT & Leefstijl verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Mark PT & Leefstijl of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Mark PT & Leefstijl? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mark PT & Leefstijl het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar Mark PT & Leefstijl reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Mark PT & Leefstijl

Bezoekers bekeken ook