Marion Werger Coaching & Yoga

Marion Werger Coaching & Yoga is een Yogastudio gelegen aan Pr. Irenestraat 2 in Borculo.

Meer informatie over Marion Werger Coaching & Yoga in Borculo

Marion Werger is een stress- en burnoutcoach, ademcoach en yogadocent, die gelooft in veranderen door te doen en te bewegen. Ze heeft ontdekt dat als je goed naar jezelf luistert, weet wat je wilt en daarvoor gaat staan, dingen op een verwonderlijke manier kunnen verlopen. Ze moedigt mensen aan om angst voor verandering te overwinnen en gewoon te doen en te vertrouwen. Marion heeft veel ervaring in het begeleiden van mensen en projecten in de zorg, welzijn en culturele sector. Ze begon in 2004 als loopbaancoach/trainer na een re-organisatie en begon ook met haar eerste yoga docentenopleiding. Gedurende de jaren is haar werk als coach en yogadocent steeds meer samengevallen. Ze gelooft dat praten alleen niet genoeg is en dat het lichaam ook spreekt en signalen afgeeft. Marion benadert haar werk lichaamsgericht en helpt mensen weer verbinding te maken met hun lichaam en ademhaling. Door yoga te beoefenen, krijg je inzicht in dit proces en neem je verantwoordelijkheid voor je eigen welzijn. Yoga helpt je gezonder en bewuster te leven en leert je te ademen en grenzen te herkennen en respecteren. Naast yoga is reizen haar andere passie en ze heeft prachtige reizen gemaakt naar Zuid- en Midden-Amerika, Afrika en Azië. Haar liefde voor Nepal uit zich in het organiseren van yogareizen met cultuur, natuur en bezinning. Reizen is voor Marion een verrijking van het leven en ze gelooft dat het je.

Wil je weten wat Marion Werger Coaching & Yoga verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Marion Werger Coaching & Yoga of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Marion Werger Coaching & Yoga? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Marion Werger Coaching & Yoga het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar Marion Werger Coaching & Yoga reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Marion Werger Coaching & Yoga

Bezoekers bekeken ook