Madeby Eetbeleving

Madeby Eetbeleving is een Restaurant gelegen aan Hoeveweg 1 in Neede.

Meer informatie over Madeby Eetbeleving in Neede

Wij organiseren regelmatig bijzondere evenementen, zoals aanschuifdiners, live muziek en gastkoks voor speciale eetbelevingen. Daarnaast bieden wij ook diverse kookworkshops aan, zoals ouder en kind workshops en workshops in verschillende wereldkeukens zoals Indisch, Surinaams en Spaans. Het is belangrijk om onze evenementenagenda in de gaten te houden zodat je niets mist. En als je zelf een leuk idee hebt, staan wij daar altijd voor open. Momenteel hebben wij een Spaanse tapas workshop gepland, georganiseerd door MadeBy eetbeleving, op locatie Studio 16 in Neede, Nederland.

Wil je weten wat Madeby Eetbeleving verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Madeby Eetbeleving of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Madeby Eetbeleving? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Madeby Eetbeleving het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar Madeby Eetbeleving reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Madeby Eetbeleving

Bezoekers bekeken ook