Loon- & Grondverzetbedrijf Olminkhof Neede B.V.

Loon- & Grondverzetbedrijf Olminkhof Neede B.V. is een Loonwerker gelegen aan Borculoseweg 159a in Neede.

Meer informatie over Loon- & Grondverzetbedrijf Olminkhof Neede B.V. in Neede

Bij Loon- & Grondverzetbedrijf Olminkhof Neede kunt u terecht voor alles op het gebied van grondbewerking. Ze bieden diensten aan zoals zaaien, oogsten en grondverzet. Onlangs hebben ze twee nieuwe Strautmann opraap-/doseerwagens in gebruik genomen. Deze wagens zijn voorzien van brede pick-up, brede banden en toevoegmiddel apparatuur. De wagens zijn geleverd door Wevers Neede B.V. Daarnaast hebben ze hun maaicapaciteit vergroot met de aanschaf van de Deutz-Fahr 6205 ttv en de veelzijdige Atlas 140W. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 08.00 uur tot 17.30 uur en op zaterdag van 08.00 uur tot 12.30 uur. Voor contact kunt u bellen naar 0545-291417 of een e-mail sturen naar info@olminkhof.nl.

Wil je weten wat Loon- & Grondverzetbedrijf Olminkhof Neede B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Loon- & Grondverzetbedrijf Olminkhof Neede B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Loon- & Grondverzetbedrijf Olminkhof Neede B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Loon- & Grondverzetbedrijf Olminkhof Neede B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar Loon- & Grondverzetbedrijf Olminkhof Neede B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Loon- & Grondverzetbedrijf Olminkhof Neede B.V.

Bezoekers bekeken ook