LG-Dance Borculo & Ruurlo

LG-Dance Borculo & Ruurlo is een Dansschool gelegen aan Deugenweerd 7 in Borculo.

Meer informatie over LG-Dance Borculo & Ruurlo in Borculo

LG-Dance is een dansschool die dansclinics en workshops aanbiedt voor zowel beginners als gevorderden. Het belangrijkste doel van LG-Dance is om gekwalificeerde, gemotiveerde en enthousiaste docenten te hebben die een goede connectie met de doelgroep kunnen maken. Ze organiseren ook regelmatig dansvoorstellingen en evenementen waar ouders en andere geïnteresseerden naar kunnen komen kijken. LG-Dance biedt verschillende dansstijlen aan, waaronder streetdance, hiphop, dancehall, kinderdans, theater en klassiek ballet. Ze hebben 9 docenten die dagelijks met plezier lesgeven. Als je geïnteresseerd bent, kun je gratis een proefles volgen om te kijken hoe het is. Je kunt ook kaartjes kopen voor hun show op 2 juli in Schouwburg Lochem. Als je op de hoogte wilt blijven van het laatste nieuws, kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief van LG-Dance.

Wil je weten wat LG-Dance Borculo & Ruurlo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van LG-Dance Borculo & Ruurlo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij LG-Dance Borculo & Ruurlo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je LG-Dance Borculo & Ruurlo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar LG-Dance Borculo & Ruurlo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. LG-Dance Borculo & Ruurlo

Bezoekers bekeken ook