Lenstra Informatica B.V. WeightManager

Lenstra Informatica B.V. WeightManager is een Softwarebedrijf gelegen aan Nieuwenhuishoekweg 7 in Ruurlo.

Meer informatie over Lenstra Informatica B.V. WeightManager in Ruurlo

WeightManager is een softwareprogramma dat speciaal is ontwikkeld voor versspecialisten. Het programma biedt verschillende functionaliteiten, waaronder een koppeling met diverse merken weegschalen. Hierdoor kan alle informatie van transacties uit de kassa's en weegschalen worden verwerkt, wat resulteert in managementinformatie die gebruikt kan worden om de onderneming aan te sturen. Daarnaast is het mogelijk om bestellingen eenvoudig om te zetten naar facturen, inclusief klantbeheer, prijsafspraken en digitale verzending van facturen. Ook is er inzicht in de voorraden, met inkoopadvies en rapportages. WeightManager biedt ook een online versie, genaamd WMOnline, die volledig in de cloud draait en toegankelijk is via een webbrowser. Daarnaast zijn er diverse koppelingen met partners, zoals Cuisin.io, een bestelplatform waar klanten online kunnen bestellen. Ten slotte biedt WeightManager ook maatwerk, waarbij de software kan worden aangepast aan de werkwijze van de gebruiker.

Wil je weten wat Lenstra Informatica B.V. WeightManager verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Lenstra Informatica B.V. WeightManager of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Lenstra Informatica B.V. WeightManager? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lenstra Informatica B.V. WeightManager het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar Lenstra Informatica B.V. WeightManager reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Lenstra Informatica B.V. WeightManager

Bezoekers bekeken ook