Landhotel en groepsaccomodatie de Greune Weide

Landhotel en groepsaccomodatie de Greune Weide is een Hotel gelegen aan Lutterweg 1 in Eibergen.

Meer informatie over Landhotel en groepsaccomodatie de Greune Weide in Eibergen

Landhotel de Greune Weide in Eibergen biedt verschillende mogelijkheden voor een verblijf. Zo kunt u kiezen voor een Bed and Breakfast, groepsaccommodatie of Meeting & Events. Het hotel is gelegen in de prachtige Achterhoek, omringd door groene weilanden en schilderachtige dorpen. De omgeving staat bekend om rust, ruimte en authenticiteit. Er zijn volop activiteiten te doen, zoals fietsen, wandelen en kanoën. Na een dag vol activiteiten kunt u ontspannen in de gemeenschappelijke ruimte of genieten van de mooie tuin. Het hotel heeft geen restaurant of bar, maar u kunt wel gebruik maken van de gemeenschappelijke keuken. Daarnaast kunnen er ook cateraars worden ingeschakeld voor groepen. Kortom, bij Landhotel de Greune Weide zijn er talloze mogelijkheden voor een ongedwongen en authentieke vakantie-ervaring.

Wil je weten wat Landhotel en groepsaccomodatie de Greune Weide verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Landhotel en groepsaccomodatie de Greune Weide of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Landhotel en groepsaccomodatie de Greune Weide? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Landhotel en groepsaccomodatie de Greune Weide het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar Landhotel en groepsaccomodatie de Greune Weide reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Landhotel en groepsaccomodatie de Greune Weide

Bezoekers bekeken ook