Kwoon Dat Mor

Kwoon Dat Mor is een Vechtsportschool gelegen aan Haarskamp 17 in Ruurlo.

Meer informatie over Kwoon Dat Mor in Ruurlo

Bij Kwoon Dat Mor kunt u terecht voor lessen in de vechtkunst Shaolin Kempo. Deze lessen zijn geschikt voor jong en oud, mannen en vrouwen. Door de training in Shaolin Kempo ontwikkelt de beoefenaar zich zowel fysiek als mentaal. Het is een vechtkunst die het hele lichaam traint, waardoor onder andere motoriek, coördinatie, behendigheid, conditie, kracht, lenigheid en snelheid verbeteren. Daarnaast worden mentale aspecten zoals discipline, doorzettingsvermogen, zelfvertrouwen, weerbaarheid, eigenwaarde en geheugen ontwikkeld. In de lessen wordt veel aandacht besteed aan omgangsvormen, sportiviteit en respect voor elkaar. De lessen worden gegeven in een positief leerklimaat, waarin veiligheid en plezier centraal staan. Daarnaast is er oog voor het individu, zowel in de lessen als binnen de school. De lessen worden gegeven door vechtkunstleraar Gijs Lijnsvelt.

Wil je weten wat Kwoon Dat Mor verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kwoon Dat Mor of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kwoon Dat Mor? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kwoon Dat Mor het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar Kwoon Dat Mor reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kwoon Dat Mor

Bezoekers bekeken ook