Kuenen Keurslager

Kuenen Keurslager is een Slagerij gelegen aan Dorpsstraat 66 in Ruurlo.

Meer informatie over Kuenen Keurslager in Ruurlo

Bij Kuenen Keurslager kun je terecht voor heerlijke charcuterie, van gewoon lekker tot lekker luxe. Ze hebben ook een tapas buffet, zowel warm als koud, en een pulled pork pakket dat lekker en makkelijk is. Daarnaast kun je bij Kuenen Keurslager sparen met een spaarprogramma dat maar liefst 32% winst oplevert. Met de gratis Keurslager spaarpas kun je bij elke euro die je uitgeeft een spaarpunt kopen voor 5 eurocent. Deze spaarpunten zijn vervolgens 32% meer waard bij het verzilveren. Je kunt de spaarpunten inwisselen voor aankopen bij de Keurslager en in de Keurslager Cadeaushop voor leuke cadeaus en acties. Daarnaast kun je bij Kuenen Keurslager ook de Postcode 'Lokaal Vers Cadeau' kaart inleveren. Het rundvlees van Kuenen Keurslager is 100% Hollandse kwaliteit en komt van boeren in de Achterhoek en Twente. Deze boeren werken met passie voor goed vee en vlees en mesten de runderen in een groene omgeving. Het resultaat is mals rundvlees van de hoogste kwaliteit en met de lekkerste smaak. Kuenen Keurslager biedt ook maaltijdverzorging, catering en heeft een cadeaukaart die leuk is om te geven.

Wil je weten wat Kuenen Keurslager verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kuenen Keurslager of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kuenen Keurslager? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kuenen Keurslager het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar Kuenen Keurslager reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kuenen Keurslager

Bezoekers bekeken ook