Kox Schilderwerken

Kox Schilderwerken is een Schilder gelegen aan Willem Alexanderlaan 5 in Ruurlo.

Meer informatie over Kox Schilderwerken in Ruurlo

Mijn naam is Jeffrey Kox en ik ben een zelfstandig ondernemer in de schildersbranche sinds 2005. Ik bied een breed scala aan diensten aan, van nieuwbouw tot het onderhoud van zowel particuliere als zakelijke panden. Mijn belangrijkste werkzaamheden omvatten binnen- en buitenschilderwerk, verschillende soorten wandafwerking, beglazing en houtrotherstel. Op dit moment heb ik een speciale aanbieding waarbij u 15% korting krijgt op uw binnenwerk tijdens de wintermaanden bij Kox Schilderwerken. Als u geïnteresseerd bent, kunt u een offerte aanvragen via mijn website. Voor meer informatie over mijn diensten en hoe u contact met mij kunt opnemen, kunt u terecht op mijn website. © Kox Schilderwerken 2023. Design door LookinSharp, gebouwd door BlueNotion.

Wil je weten wat Kox Schilderwerken verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kox Schilderwerken of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kox Schilderwerken? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kox Schilderwerken het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar Kox Schilderwerken reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kox Schilderwerken

Bezoekers bekeken ook