Korfbalvereniging Olympia 22

Korfbalvereniging Olympia 22 is een Sportclub gelegen aan Haarloseweg 11 in Borculo.

Meer informatie over Korfbalvereniging Olympia 22 in Borculo

Dinsdag 24 oktober wordt het veldseizoen afgesloten met een Glow in the dark training en op donderdag 26 oktober begint het zaalseizoen. De trainingstijden voor de zaal zijn te vinden op de website. Op vrijdag 3 november wordt er een kledinginzameling gehouden, waarbij alles verpakt moet worden in gesloten zakken. Op zaterdag 4 november wordt de pepernotenactie gehouden en worden er zakjes pepernoten verkocht. Er kunnen sportieve en leuke foto's ingestuurd worden voor de social media van KV Olympia'22. Verder kan er gestemd worden voor de RaboClubSupport en staan de trainingstijden op de website. Helaas is Jan Huijsmans overleden en is de teamindeling voor het nieuwe seizoen bekend.

Wil je weten wat Korfbalvereniging Olympia 22 verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Korfbalvereniging Olympia 22 of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Korfbalvereniging Olympia 22? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Korfbalvereniging Olympia 22 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar Korfbalvereniging Olympia 22 reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Korfbalvereniging Olympia 22

Bezoekers bekeken ook