Kleiduiven Schietbaan 't Ruurlose Broek

Kleiduiven Schietbaan 't Ruurlose Broek is een Schietbaan gelegen aan Groenloseweg 57 in Ruurlo.

Meer informatie over Kleiduiven Schietbaan 't Ruurlose Broek in Ruurlo

Schietbaan 't Ruurlose Broek is een schietbaan gelegen tussen Ruurlo en Groenlo, gerund door Wapenhandel Bosch & Vollenhoven. In 2020 zijn er aanpassingen gedaan aan de schietbaan om te voldoen aan nieuwe wetgeving, zoals geluidswallen, -schermen en overkappingen. Daarnaast wordt er ook gewerkt aan verdere verfraaiing van de schietbaan. Het creëren van een gezellige en informele sfeer is van groot belang, en als gast word je graag wegwijs gemaakt in het gebruik van de schietbaan. De openingstijden en het adres van de schietbaan zijn te vinden op de website.

Wil je weten wat Kleiduiven Schietbaan 't Ruurlose Broek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kleiduiven Schietbaan 't Ruurlose Broek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kleiduiven Schietbaan 't Ruurlose Broek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kleiduiven Schietbaan 't Ruurlose Broek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar Kleiduiven Schietbaan 't Ruurlose Broek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kleiduiven Schietbaan ’t Ruurlose Broek

Bezoekers bekeken ook