Keurslagerij Boenders

Keurslagerij Boenders is een Slagerij gelegen aan Brink 5 in Eibergen.

Meer informatie over Keurslagerij Boenders in Eibergen

Keurslager Boenders is een specialist in lekker eten, met heerlijke verse salades uit eigen keuken gemaakt van de beste ingrediënten. Ze bieden ook boerenkool met rookworst, dat lekker, gezond en makkelijk is. Daarnaast kun je bij Boenders ook lekker uit eten maar dan thuis, bijvoorbeeld met hun smulsteen. De geschiedenis van Keurslager Boenders gaat terug tot 1988, toen de familie Hengeveld en Boenders hun krachten bundelden om vers en gemak onder één dak aan te bieden. De keurslagerij is hun trots, waar ze iedere dag hun uiterste best doen om de beste ambachtelijke producten te bereiden. Een specialiteit van het huis zijn de grillspecialiteiten, zoals spareribs, kippen, drumsticks en grillworst. Daarnaast bieden ze ook belegde broodjes, gourmet-, fondue- en steengrillschotels, en verschillende koude lekkernijen op een plateau. Ze werken ook met Twents rundvlees, waarbij de koeien en kalveren vrij kunnen rondlopen en natuurlijke voeding krijgen. In hun worstmakerij produceren ze de lekkerste worsten en vleeswaren, bereid met verse grondstoffen en specerijen, met liefde voor het vak. Bij Keurslager Boenders kun je ook cadeaukaarten kopen en verzilveren.

Wil je weten wat Keurslagerij Boenders verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Keurslagerij Boenders of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Keurslagerij Boenders? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Keurslagerij Boenders het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar Keurslagerij Boenders reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Keurslagerij Boenders

Bezoekers bekeken ook