Kerkemeijer Gemini

Kerkemeijer Gemini is een Volleybalclub gelegen aan Kluverskamp 2B in Borculo.

Meer informatie over Kerkemeijer Gemini in Borculo

Volleybalvereniging Kerkemeijer Gemini Borculo heeft een succesvolle Rabo ClubSupport actie gehad en heeft maar liefst €598,96 opgehaald. Ze bedanken iedereen die hieraan heeft bijgedragen. Daarnaast is Sietske van Eijkel Brouwer-Janszen benoemd tot erelid tijdens de algemene ledenvergadering van Gemini. Ondanks dat ze niet aanwezig kon zijn, zijn de voorzitter en ledenadministrateur bij haar op bezoek geweest om dit te vieren. Het recreantenteam van de vereniging is op zoek naar nieuwe spelers en nodigt geïnteresseerden uit om mee te trainen op donderdagavond. Ook doet Gemini weer mee met de Rabobank ClubSupport en roept leden op om te stemmen. Verder worden er nog hoofdsponsoren en shirtsponsoren genoemd en wordt verwezen naar de Facebookpagina van de vereniging.

Wil je weten wat Kerkemeijer Gemini verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kerkemeijer Gemini of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kerkemeijer Gemini? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kerkemeijer Gemini het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar Kerkemeijer Gemini reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kerkemeijer Gemini

Bezoekers bekeken ook