Joriskerk

Joriskerk is een Gebedshuis gelegen aan Muraltplein 33A in Borculo.

Meer informatie over Joriskerk in Borculo

De tekst is een welkomstbericht van de Protestantse Gemeente De Wijngaard en verwijst naar de website waar bezoekers kunnen vinden wat ze zoeken. Als dat niet het geval is, kunnen ze contact opnemen met de scriba. Verder worden er verschillende diensten genoemd die plaatsvinden op verschillende data en tijden in Borculo. Er wordt ook vermeld dat de kerkdeuren nu gesloten zijn en dat er zangers worden gezocht. Tot slot worden er nog andere onderwerpen genoemd, zoals kerkelijke zaken, meeluisteren, fotoalbums, locatie en contact.

Wil je weten wat Joriskerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Joriskerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Joriskerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Joriskerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar Joriskerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Joriskerk

Bezoekers bekeken ook