Jookies handwerkatelier

Jookies handwerkatelier is een Fourniturenzaak gelegen aan Waninkdijk 1 in Neede.

Meer informatie over Jookies handwerkatelier in Neede

Het atelier van Jookies is geopend op donderdag en vrijdag van 14:00 tot 16:00 uur. Je kunt veilig betalen via Ideal en ze bieden snelle verzending en goede kwaliteit en service. Daarnaast hebben ze momenteel een korting van 29% op verschillende producten. Je kunt contact met hen opnemen via het opgegeven adres en telefoonnummer of via e-mail. De openingstijden zijn ook vermeld op de website. Ze hebben ook algemene voorwaarden die je kunt downloaden als PDF-bestand. De verzendkosten binnen Nederland zijn € 4,96 voor een brievenbuspakketje en € 8,17 voor een regulier pakket. Op de website kun je je ook inschrijven voor de nieuwsbrief en ze bieden verschillende cursussen en producten aan, zoals patchwork, beren en poppen, borduren en breien. Momenteel hebben ze ook een aanbieding.

Wil je weten wat Jookies handwerkatelier verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Jookies handwerkatelier of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Jookies handwerkatelier? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Jookies handwerkatelier het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar Jookies handwerkatelier reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Jookies handwerkatelier

Bezoekers bekeken ook