Installatiebedrijf Ten Hoopen

Installatiebedrijf Ten Hoopen is een Installatiebedrijf gelegen aan Nijverheidsweg 1 in Neede.

Meer informatie over Installatiebedrijf Ten Hoopen in Neede

Ten Hoopen, een familiebedrijf uit Neede, bestaat al 100 jaar. Het bedrijf werd in 1921 opgericht en is sindsdien met de tijd meegegaan. Ze bieden naast traditioneel loodgieterswerk en cv-ketels ook elektra en duurzame technieken zoals warmtepompen en zonnepanelen aan. Ze staan klaar voor zowel nieuwbouw als renovaties en werken voornamelijk voor particulieren, VvE's en kleine bedrijven. Het bedrijf is gevestigd in Neede en bedient een straal van 15 km rondom de stad, inclusief Haaksbergen en Enschede. Ze leveren goed werk tegen een nette prijs. De contactgegevens zijn info@tenhoopen.nl en 0545-291800.

Wil je weten wat Installatiebedrijf Ten Hoopen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Installatiebedrijf Ten Hoopen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Installatiebedrijf Ten Hoopen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Installatiebedrijf Ten Hoopen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar Installatiebedrijf Ten Hoopen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Installatiebedrijf Ten Hoopen

Bezoekers bekeken ook