Ideele Stichting Wereldwinkel Ruurlo

Ideele Stichting Wereldwinkel Ruurlo is een Cadeauwinkel gelegen aan Dorpsstraat 72 in Ruurlo.

Meer informatie over Ideele Stichting Wereldwinkel Ruurlo in Ruurlo

Wereldwinkel is een organisatie die zich al sinds 1969 inzet voor eerlijke handel. Ze hebben winkels door heel Nederland en zijn volledig gericht op fairtrade. In de winkels kun je gemakkelijk winkelen en de visie en missie van de Wereldwinkel staan voor commercie en idealen die hand in hand gaan. Ze zorgen ervoor dat ze eerlijke handel bedrijven en hebben daar een strikte controle op. Als je geïnteresseerd bent in een baan bij de Wereldwinkel, kun je snel verder lezen. Voor contact kun je terecht bij het secretariaat via e-mail op secretariaat@wereldwinkel.nu.

Wil je weten wat Ideele Stichting Wereldwinkel Ruurlo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Ideele Stichting Wereldwinkel Ruurlo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ideele Stichting Wereldwinkel Ruurlo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ideele Stichting Wereldwinkel Ruurlo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar Ideele Stichting Wereldwinkel Ruurlo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Ideele Stichting Wereldwinkel Ruurlo

Bezoekers bekeken ook