Houtbouw Neede

Houtbouw Neede is een Houtbewerker gelegen aan Kisvelderweg 1 in Neede.

Meer informatie over Houtbouw Neede in Neede

Houtbouw Neede is een bekende naam in Nederland als het gaat om het ontwerpen en realiseren van op maat gemaakte houten constructies. Ze maken onder andere prefab houtbouw voor woningen, garages, schuren, buitenhuizen, lodges, bijgebouwen, overkappingen en andere bouwkundige elementen. Ze beschikken over een modern CNC balken bewerkingscentrum en maken gebruik van moderne houtbouwtechnieken, maar houden tegelijkertijd het oude vakmanschap in ere. De houtbouw constructies van Houtbouw Neede zijn degelijk en duurzaam, met oog voor detail en vakmanschap. Alles wordt eerst tot in detail in 3D getekend en ze werken volgens de specificaties van de klant of verzorgen het ontwerp in eigen huis. Het bedrijf hecht veel waarde aan teamwork en kort communicatielijnen. Ze zijn trots op hun mooie bedrijf en laten graag hun werkplaats zien.

Wil je weten wat Houtbouw Neede verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Houtbouw Neede of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Houtbouw Neede? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Houtbouw Neede het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar Houtbouw Neede reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Houtbouw Neede

Bezoekers bekeken ook