House of Hair Borculo

House of Hair Borculo is een Kapper gelegen aan Muraltplein 21 in Borculo.

Meer informatie over House of Hair Borculo in Borculo

Welkom bij House Of Hair Borculo, de nieuwe trendy kapsalon gevestigd aan Muraltplein 21 in Borculo. In deze salon verwelkomen ze iedereen en gaan ze vakkundig te werk met passie en perfectie. Je kunt hier geïnspireerd worden door de laatste technieken en trends op het gebied van haar, terwijl je geniet van een verwenmoment. Je kunt online een afspraak maken of telefonisch contact opnemen om een afspraak in te plannen. Het team bestaat uit Suzanne Groot Wassink en Wendy Mesland. Daarnaast kun je bij House Of Hair Borculo ook een cadeaubon kopen, waarvan je zelf de waarde kunt bepalen. De cadeaubon is verkrijgbaar in de salon. Verder zijn de openingstijden van de salon op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag. Het adres is Muraltplein 21, 7271 AT Borculo.

Wil je weten wat House of Hair Borculo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van House of Hair Borculo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij House of Hair Borculo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je House of Hair Borculo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar House of Hair Borculo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. House of Hair Borculo

Bezoekers bekeken ook