Hotel de Kastanjefabriek

Hotel de Kastanjefabriek is een Hotel gelegen aan Haaksbergseweg 16 in Eibergen.

Meer informatie over Hotel de Kastanjefabriek in Eibergen

Hotel De Kastanjefabriek is gevestigd in een eeuwenoud pand dat vroeger een textielfabriek was. Het hotel biedt een unieke ervaring met kamers variërend van standaard tot luxe suites. Gasten kunnen genieten van faciliteiten zoals hotelkamers, een ontbijtbuffet, een bar en restaurant. De omgeving van de Achterhoek biedt een gevarieerd landschap met rivieren, weilanden, bossen en oude landgoederen. Het hotel belooft een onvergetelijk verblijf en is bereikbaar via telefoon of e-mail.

Wil je weten wat Hotel de Kastanjefabriek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hotel de Kastanjefabriek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hotel de Kastanjefabriek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hotel de Kastanjefabriek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar Hotel de Kastanjefabriek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hotel de Kastanjefabriek

Bezoekers bekeken ook