Hotel Café Restaurant Prinsen

Hotel Café Restaurant Prinsen is een Hotel gelegen aan Eibergseweg 13 in Haarlo.

Meer informatie over Hotel Café Restaurant Prinsen in Haarlo

Tineke Wantia-Lerink neemt op 1 september het dorpscafé HCR Prinsen in Haarlo over van Dinand en Alie Prinsen. Dit is goed nieuws voor het dorp. In het café en restaurant gelden momenteel bepaalde openingstijden. Daarnaast biedt het hotel een speciaal arrangement aan genaamd "Vorstelijk Genieten Arrangement". Met dit arrangement kan men voordelig drie nachten verblijven in een tweepersoonskamer, inclusief ontbijt. Voor meer informatie kan men de website van Tubantia raadplegen.

Wil je weten wat Hotel Café Restaurant Prinsen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Hotel Café Restaurant Prinsen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Hotel Café Restaurant Prinsen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hotel Café Restaurant Prinsen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Berkelland. Op zoek naar Hotel Café Restaurant Prinsen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Hotel Café Restaurant Prinsen

Bezoekers bekeken ook